December Gilledag

På 15:de december kl. 10.00 – 15.00 har vi vår första Gilledag! Alla medlemmar i Gillet är välkomna att komma förbi och prova att smida, höra om gilleprojekt, och se vad vi gör. Gilledagen hålls på Gränsfors Bruk i samband med deras julmarknad och smedjan är även öppen för allmänheten att prova på smide. För den som vill bli medlem är det också ett bra tillfälle att ställa frågor, betala medlemsavgift, och träffa andra gillemedlemmar. Vi ses där!

On December 15th from 10:00 – 15:00 is our first Guild Day! All guild members are welcome to stop by, try out some forging, hear about guild projects, and see what we are working on. The Guild Day is in cooperation with Gränsfors Bruk’s Christmas market, and the forge is even open for members of the public to try out forging. For those who wish to become a member this is also a good opportunity to ask questions, pay membership fees, and meet other guild members. See you there!